Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Atelier Pinion, un loc pentru biciclete fericite și oameni relaxați... sau invers

Foarte aproape de Piața Romană, pe bulevardul Dacia, te întâmpină o poartă metalică, colorată. Abia după ce treci de ea și străbați coridorul care o urmează și se și deschide în față un colț plin de verdeață, mese din lemn răsfirate, oameni relaxați și… biciclete. La Atelier Pinion, bike și coffee shop independent, mergi să îți repari bicicleta, dar și să te întâlnești cu prietenii sau să-ți bei cafeaua de dimineață.

E un loc unde îți duci bicicleta la reparat cu plăcere, așa cum spune Alex Samoilă, cel care a creat businessul. Alex are background în IT, un domeniu creativ și riguros în același timp. Rețetă pe care a aplicat-o și la Pinion. În cei aproape patru ani de existență, Atelier Pinion a crescut încurajat de cei care ajung aici și alimentat cu energia lui Alex și a echipei sale.

Și, ca să vă dăm încă un motiv să le faceți o vizită, aici găsiți cafea single origin de la the Barn, prăjitorie de specialitate din Berlin, dar și o selecție de beri artizanale – Ground zero, Hop hooligans și alți producători locali. Cool stuff!

Alte articole din aceasta categorie