Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Libertate totală la Zona Liberă Butic

De mai puţin de un an, chioșcul de lângă păunii din Cișmigiu s-a transformat într-un loc alternativ de petrecere a timpului liber – Zona Liberă Butic.

Spaţiul, care are și terasă în aer liber, mixează, într-o simbioză perfect muzica, mici obiecte de design de vânzare (Bewise Collective Movement ș Silviu Fologea), alături de băuturi simple, dar savuroase – bere craft, limonade, siropuri, vin și, bineînţeles, cafea.

Aici, au loc frecvent concerte și happeninguri muzicale, cu intrare liberă, a căror gazdă este DJ Vasile (Lucian Stan), unul dintre veteranii muzicii electronice din România. Planul este ca toate să fie transmise live pe postul de radio online zonaliberă.com.

Printre artiștii invitaţi până în prezent la Zona Liberă Butic se numără: Ana Cristina Leonte & Tavi Scurtu, Aida și Noi, Electric Brother. Este un loc pentru cei care vor să se exprime artistic și muzical, așa cum spune Ioan Trantea, unul dintre membrii fondatori ai proiectului. Zona Liberă Butic este locul perfect unde să guști libertatea de a fi tu însuţi.

Alte articole din aceasta categorie