Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

La Bandit Specialty Coffee cafeaua de origine își atinge potențialul maxim

Bandit Specialty Coffee înseamnă atitudine și personalitate. Iar acest lucru se vede atât în designul spațiului, realizat de Coplanar și arhitectul Andrei Rotariu, cât și în cele mai mici detalii, de la modul cum este servită cafeaua și până la atenția pe care o primește oricine le trece pragul.

Bandit înseamnă Cosmin Mihailov și Kami Chirazi, cei care au gândit conceptul cafenelei, dar și Alina și Andreea, cele care au grijă de spațiul din George Vraca nr. 7 în fiecare zi și îl însuflețesc cu implicarea și energia lor. Aici găsești cafea de specialitate furnizată de cele mai bune prăjitorii din Europa.

Cosmin, care și-a început cariera în specialty coffee în 2008, în Marea Britanie, spune că “Bandit este locul unde știi că mereu o să primești același nivel de calitate, fără fluctuații, fără dezamăgiri și cu focus strict pe specialty coffee, și am dovedit asta în ultimii 3 ani. Am servit peste 280 de origini diferite, fiecare cafea fiind extrasă în funcție de caracterul ei special.”

Bandit înseamnă un produs de calitate înaltă, care este servit constant la același nivel, și care vine atât cu o experiență senzorială "on point", cât și cu o experiență de customer service creată în jurul comunității din jurul cafenelei.

Come and taste it!

Alte articole din aceasta categorie