Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

Eat, Drink, Sleep

1 Ianuarie

5 to go și în Cartierul Creativ

În Cartierul Creativ sunt două cafenele 5 to go. Una pe Ion Brezoianu nr. 28-30 și o alta pe Știrbei Vodă nr. 96. Ambele francize o au în spate pe antreprenoarea Pascale Misăilă, care a decis să investească alături de soțul său în conceptul gândit de Radu Savopol și Lucian Bădilă.

“Ideea de business nu îmi era deloc străină, asta pentru că experiența mea de antreprenor a început cu mult înainte de deschiderea cafenelei. Coordonând o serie de alte activități cu un specific total diferit, am fost atrasă de noutatea conceptului 5 to go. Ulterior, l-am întâlnit pe Radu Savopol, cel care a pus bazele acestei povești de succes, și am admirat modalitatea în care a pus în practică o idee deja existentă în piața din România: vânzarea cafelei de tip to go. Ceea ce m-a determinat să fac parte din povestea acestui brand românesc a fost felul creativ în care se întâmplă lucrurile: de la design-ul cafenelei, la atmosfera și calitatea serviciilor.”, ne-a spus Pascale în timp ce savuram un cappuccino la 5 to go Brezoianu.

De la 5 to go îți poți lua cafeaua la pachet când te plimbi pe Brezoianu, dar o poți savura și pe loc. Cele câteva măsuțe creează exact atmosfera confortabilă și intimă care te ajută să-ți ordonzi gândurile înainte de o zi plină. Pentru cei care își doresc un gust mai special, aici găsești și cafea de specialitate, sortimentele schimbându-se periodic. Iar cafeaua va merge foarte bine cu o brioșă, o felie de tartă sau chiar o pasteis de Nata.

Alte articole din aceasta categorie