Creative Practices

1 Ianuarie

Creative Practices

1 Ianuarie

Creative Practices

1 Ianuarie

AFMF

Aesthetic Freedom Manufactured for Fun este un brand de design vestimentar ce are ca element central libertatea - fie ea libertatea de a călători, de exprimare, de a evada, fie libertatea estetică.Într-o curte cu multă umbră, căţei și vecini simpatici, Ana, iniţiatoarea acestui brand, și Bianca, parte din echipa AFMF, ne-au povestit despre istoria brandului, dar și despre relaţia lor cu Cartierul Creativ, o relaţie de durată și cu mai multe adrese.

„Absolventă a Facultăţii de Cibernetică și cu un job în IT, am simţit nevoia de a îmbina cele două părţi ale personalităţii mele, cea creativă și cea tehnică, și am început un curs de design vestimentar. Brandul s-a dezvoltat treptat, printr-un proces chibzuit care durează de câţiva ani“, ne-a povestit Ana despre începuturile AFMF în curtea fostului lor showroom de pe Berthelot.

„Pe Berthelot, am stat un an și jumătate și ne-am simţit ca acasă. Am avut showroom-ul într-o casă cu pereţi înalţi, cu o scară galbenă care devenise simbolul locului, și eram înconjurată de oameni simpatici”, ne-a povestit Bianca.

Despre relaţia lor cu zona acestea ne-au povestit: „Nu știu dacă Cișmigiul, cafenelele sau faptul că descoperim în fiecare săptămână locuri interesante ne-au influenţat alegerile, dar cu siguranţă este zona potrivită pentru AFMF. Pentru noi, e important însă că am rămas în Cartier, mai ales în această perioadă, în care s-a transformat într-un pol creativ al Bucureștiului”, ne-au mai povestit acestea. Dacă vreţi să le faceţi
și voi o vizită și să aflaţi mai multe despre universul
creativ al acestora, o puteţi face cu o programare în locația din Intrarea Rigas 29C.
afmf.ro