Creative Practices

1 Ianuarie

Creative Practices

1 Ianuarie

Creative Practices

1 Ianuarie

Creative Practices

1 Ianuarie

Vizită De ceramică

Pentru Mădălina Teler, ceramica reprezintă o lume aparte, plină de noi experiențe și de surprize. La finalul studiilor a vrut să folosească cunoștințele acumulate și să combine cele două specializări, ceramica şi designul de interior. Astfel a luat naştere proiectul personal De Ceramică, în 2013. Prin această inițiativă, Mădălina își propune să creeze obiecte de ceramică unicat, cu forme distincte, oarecum neregulate, cu texturi şi decor minimalist.

Mădălina lucrează şi locuiește ȋn acelaşi loc, ȋntr-o casă din zona Berzei, veche şi foarte frumoasă, ȋn stil vagon, cu camere mari şi luminoase.
Atelierul ei este o prelungire a locuinţei sau invers, pentru că ajunge să petreacă foarte mult timp aici. Este cea mai luminoasă cameră din casă şi un spaţiu ideal de lucru.
Holul de intrare al casei l-a transformat ȋn showroom şi primește vizite cu programare. Cȃnd predă, pentru că tot aici, ȋn casa-atelier se ȋntâmplă şi cursurile de ceramică, deschide uşile mari ale atelierului şi lărgește spaţiul de lucru, transformȃnd showroom-ul+sufrageria ȋn spaţiu de curs.