Categorie

Exhibitions

Data

23 Mai

Program

13:00 - 20:00

Adresa

Strada Gheorghe Polizu 30

Organizator

Simina Filat Design

Ruumy Preview (experiments / products / networking)

În spațiul de lucru SiminaFilatDesign va fi expusă o variantă a conceptului RUUMY (proiect câștigător în competiția Worth Partnership Projects 2019), cu toate informațiile necesare expuse în imagine și film. Toate persoanele prezente vor lua parte la experimentul ruumy, în care vor deveni colabori la co-creație împreună cu designerul conceptului și vor avea posibilitatea să devină membrii influențiali Ruumy.

Efectele imediate ale proiectului Ruumy Preview sunt estimate pe mai multe paliere: cercetare care să verifice gradul de acceptabilitate al proiectului ca făcand parte din formele de manifestare a noii paradigme “post-internet culture”, creșterea comunitătii RUUMY și a gradului de colaborare creativ și social, concomitent în mediul real, digital și în social media, dar și incitarea la un nou tip de creație.

who
SiminaFilatDesign este un brand complex de servicii de design, care oferă consumatorilor creație, produse în atelierul propriu, imagine personală și styling, servicii de design pentru alte firme și un mediu creativ, în care clienții se simt prieteni și devin colaboratori la co-design.