Categorie

Exhibitions

Data

18 Mai - 26 Mai

Program

10:00 - 16:00

Adresa

Calea Grivitei 28

Organizator

La Condition Publique

Bel Endroit Parkour @UNArte

Proiectul presupune expunerea unor module de parkour, realizate de către asociația de arhitectură Zerm (Roubaix, Franța) și “decorate” de ilustratorul român Saddo (Raul Oprea), în cadrul unei rezidențe artistice care a avut loc la începutul anului 2019 în Franța, la Roubaix, în spațiul centrului cultural La Condition publique.

Modulele vor fi expuse în curtea interioară a Universității de Arte din București (Calea Griviței 28) în perioada 18-26 mai, în cadrul Creative Quarter Design Festival. Duminică, 19 mai, va fi organizată o demonstrație de parkour, alături de reprezentanții Parkour59, asociația de parkour din Roubaix, și ai Asociației Traceurs.RO, prima și cea mai mare comunitate a practicanților de parkour din România.

După expunerea în cadrul CQDF, modulul va fi expus și folosit pentru demonstrații în cadrul Parkour Jam, în Constanța, cu sprijinul Parkour59 (asociația de parkour din Roubaix) și al Asociației Traceurs.RO (prima și cea mai mare comunitate a practicanților de parkour din România).

who
La Condition Publique este un laborator creativ fără limite, un loc destinat evenimentelor, patrimoniului, vieții și creației, în care se amestecă arta și inovarea socială, urbană și de mediu.