Categorie

Exhibitions

Data

18 Mai

19 Mai - 22 Mai

Program

Vernisaj: 18 mai - 19:00
Expoziție: 19 - 22 mai - 14:00 - 22:00

Adresa

Str. Ion Brezoianu 23-25

Organizator

Asociația Cartierul Creativ

Made in Creative Quarter

Expoziția invită vizitatorii să exploreze străzile Cartierului Creativ, să descopere poveștilor designerilor, arhitecților, artiștilor și creativilor care locuiesc sau își au atelierele în acest spațiu, dar și modul în care s-au născut cele mai hip și inovatoare business-uri și spații din București.

Traseul expoziţional cuprinde categorii precum artă, muzică, fashion, magazine, designeri, arte performative, spații alternative și huburi, cafenele sau baruri, precum și o selecție de obiecte semnate de artişti locali și o serie de obiecte de design românesc contemporan.

Expoziția despre Cartierul Creativ a fost pentru prima dată prezentată în cadrul Madrid Design Festival 2019, unde a transpus imaginea unui București vibrant, creativ, ancorat în prezent, unde spiritul antreprenorial este din ce în ce mai puternic reprezentat. Acest proiect face parte din strategia reprezentanței Institutului Cultural Român de la Madrid de a susţine și promova creaţia culturală și artistică contemporană.
Expoziția Made in Creative Quarter este găzduită de AWE. Adaptive Work Environment.

who
Cartierul Creativ coagulează comunitatea creativă bucureșteană: prin programul și structura sa contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturi .