Categorie

Exhibitions

Data

19 Mai

20 Mai - 26 Mai

Program

Vernisaj: 19 mai - 18:00
Expoziție: 20 - 26 mai
20 - 21 mai / 10:00 - 18:00
22 - 25 mai / 10:00 - 22:00
26 mai / 10:00 - 18:00

Adresa

General H. M. Berthelot 86

Organizator

The FAB Squad

Mimesis in Design 2

MIMESIS este o colecţie de fotografie si grafică dedicată designerilor de produs și își propune să schițeze legătura puternică între aceste 2 entităţi - designerul şi produsul.

Misiunea proiectului MIMESIS are aceea de a portretiza 2 fațete ale acestei relații:
"Independență" sau designerul şi produsul său într-un mod clasic și "Simbioza / Mimetismul", respectiv modul în care creatorul şi produsul sunt interconectate, legatura aceasta fiind o sursă de inspiraţie reciprocă. Ambele elemente fuzionează într-o singură imagine care conturează sufletul obiectului.
Această relație spune multe despre BRAND-ul designerului.

Proiectul MIMESIS este acum la a 2-a expoziție in care relațiile de "cuplu" dintre designer și obiect sunt prezentate folosind combinaţii de mijloace artistice precum design grafic, colaj, make-up, iluminare specială și video. Un element inedit al expoziției va fi colecția de GIF-uri cu designerii și obiectele lor.

who
The FAB Squad este un studio creativ în care dragostea pentru artă, fotografie, grafic design și imagine personală vine împreună cu o atmosferă relaxată, distractivă și cu o lumină excelentă pentru a crea locul perfect unde vă puteți găsi "your inner FAB self".