Categorie

Exhibitions

Data

18 Mai - 26 Mai

Program

S-D / 11:00 – 21:00
L-V / 17:30 – 21:00

Adresa

Intrarea Aurora 17A et.1

Organizator

Pixelateria

Comunitatea Pixelateria

Pixelateria își reunește comunitatea de designeri și artiști antreprenori, pe care îi pune în valoare în evenimentul cu același nume. Diversitatea subiectelor expuse va fi generată de mixtul de personalități creatoare ale oamenilor care deschid zi de zi poarta Pixelateria.

Nucleul evenimentului constă într-o expoziție permanentă menită să îi prezinte pe acești profesioniști, care vor alege o lucrare reprezentativă pentru căutările lor actuale, cu forme variate în funcție de culorile și lumina palpitațiilor interioare transpuse. Alături de aceștia, vor expune artă digitală contemporană “Digital Canvas”, doi artiști-invitați din Timișoara.

Două sesiuni de tip "open doors" îi vor familiariza cu spațiul și cu experiența Pixelateria pe tinerii antreprenori invitați să își spună povestea chiar în locul anume gândit pentru content create în industria creativă. Aceștia sunt invitați să facă o fotografie portret pe care o pot folosi pentru promovare online.

who

Pixelateria este un shared space dedicat oamenilor creativi pentru content create, punând la bătaie spațiul și dotările necesare astfel încât tinerii antreprenori să își îmbunătățească afacerea în direcția dorită, prin creșterea calității materialelor de prezentare a produselor sau serviciilor lor.