Categorie

Exhibitions

Data

24 Mai

Program

18:00 - 24:00

Adresa

Crișana Street No. 9, ground floor

Organizator

Studio æ

O poveste de 100 de ani - Arhitectură și Sculptură

Evenimentul realizat de studio æ, arhitecture and evolution, își propune să provoace imaginația și să trezească interesul asupra legăturii dintre arhitectură și sculptură. Cartierul Creativ poate fi admirat în toată splendoarea lui prin perspectiva panoramică de pe acoperișul clădirii.

Vor fi expuse proiectele realizate de studio æ, printre care amenajarea Flagship Store Gusturi Românești, showroom-ul Geberit România, proiectul premiat cu locul I la concursul internațional ArtUrbain din Franța și multe alte proiecte finalizate.

Sculptura, fiind un alt element prezent în viața studioului, va fi reprezentată printr-un vernisaj al sculpturilor realizate de Eugenia Popovici Ștefănescu. În 2019, se împlinesc 100 de ani de la nașterea acesteia.

who
Studio æ - architecture & evolution a fost fondată în anul 2013 în București, de către Andrei Ștefănescu și Elena Ștefănescu-Marcu. Studio æ este format dintr-o echipă care se bazează pe calitate și un loc în care arhitectura, designul, arta și ingineria se întâlnesc.