Buy

1 Ianuarie

Buy

1 Ianuarie

Room21 lansează primul showroom, într-o cameră cu vedere la Cișmigiu

Room21 - o platformă dedicată produselor cu design românesc - lansează primul showroom, într-o cameră cu vedere la Cișmigiu, pe strada Constantin Cristescu, la nr 12.

Lansată anul acesta în luna aprilie, room21 e o platformă dedicată produselor de design românesc și obiectelor artizanale, o inițiativă care își propune să promoveze și să încurajeze designul contemporan, antreprenoriatul creativ și proiectele locale, dar și să dezvolte produse și colecții noi, alături de designeri, artiști, meșteșugari sau organizații din România. Proiectul își dorește să promoveze obiectele cu poveste, să recupereze meșteșuguri uitate, să susțină micile afaceri și să încurajeze un consum lent și atent la resurse. 

Pe room21.store poți descoperi o selecție de obiecte de design românesc, atent curatoriate, selectate din convingerea că tinerii creativi români și micile afaceri locale au nevoie de instrumente de promovare și de distribuție, ce vor contribui la un consum de produse locale mai asumat și mai responsabil.

După lansarea shop-ului online room21.store, unde poți descoperi peste 140 de produse, semnate de peste 45 de designeri, artiști, meșteșugari, ateliere creative și mici edituri și după dezvoltarea unor pop-up store-uri temporare, în jurul unor evenimente punctuale (Romanian Design Week, And Now East sau DIPLOMA), room21 deschide și un showroom, o cameră în Cartierul Creativ, unde, începând cu 13 noiembrie, vei putea descoperi obiecte decorative, jucării, accesorii, bijuterii, produse cosmetice, haine, printuri de artă, dar și o selecție specială de cărți, produse de papetărie și mici comori și surprize, ideale pentru cadouri de sezon. Studioul se află pe Strada Constantin Cristescu, la nr. 12, iar accesul se face pe bază de programare cu o zi înainte, la hello.room21@gmail.com.

Lansarea acestui spațiu va avea loc pe data de 13 noiembrie, între orele 12.00- 20.00, iar accesul e liber, pe baza certificatului verde. Mai multe detalii poți afla și aici.

Lista designerilor, a artiștilor, a studiourilor și a brandurilor locale pe care le poți descoperi deja pe room21.store: Adelina Petcan, Ana Bănică Illustration, Arboritm, Ars Ana, Asociația Illustrart, Atelier Tron, AXA Porcelaine, Bianca Dumitrașcu, Bold Branding Studio, BumbagR, Cai verzi pe pereți, Carla Szabo, Combinatul Fondului Plastic, Deplin, De Ceramică by Mădălina Teler, Doriana Mărășoiu, Editura Arthur, Editura Frontiera, Editura Univers, Email de Sighișoara, Fabrik, Graphomat, Horjea 1956, Ioana Ciolacu, Maria Paltin, Mathe Deneș, Minitremu, NOK, Namastay, Noriel, Ommia, Ostra Berdo, P+4 Publications, Palpabil, QIP Design, Roșian Express, Sandra Berghianu, Studio MUD, Supersomething, To The Pointer, Tudor Prisăcariu, Tzim Tzum Books, Una ca Luna, Unique Moods, Zahra. 

Iar pentru a exemplifica diversitatea obiectelor pe care le poți descoperi în camerele dezvoltate în cadrul acestei platforme, am ales patru dintre obiectele care ne-au făcut cu ochiul din selecția semnată de room21. 

Mai multe informații despre evenimentele pregătite pentru această iarnă, precum și noutăți despre obiecte, poți afla și de pe paginile de facebook și instagram room21.
Detalii despre evenimentul de lansare a showroom-ului pot fi accesate aici.