Buy

1 Ianuarie

Buy

1 Ianuarie

Buy

1 Ianuarie

Buy

1 Ianuarie

Consignația 7 - Poiana lui Iocan de pe George Vraca

Cum traversezi culoarul abia descoperit, se deschide în fața ochilor strada George Vraca, o alee cochetă a epocii de aur bucureștene, unde arhitectura maură a blocului florentin de pe strada George Vraca 7 te transportă în lumea lui Umberto Eco. Și, îndreptându-ți atenția la parterul blocului, sub o pancartă care anunță existența unui magazin de textile, auzi zumzet de voci care discută aprig.

Pe băncuțele de pe trotuar, doamnele discută politica hainelor nou-apărute pe rafturile magazinului, iar domnii își antrenează discuțiile despre politică, dând cu zarul. Dacă intri, Adelina Serafim îți zâmbește călduros: „Bine ai venit la Consignația 7!”, în timp ce soțul ei tocmai ce finalizează o comandă, iar Livia, mâna lor dreaptă, te conduce printre hainele și accesoriile vintage ale aceleiași ere de aur bucureștene. De la bluze de mătase, la fuste de piele, la rochii de gală și geci army, le găsești pe toate aici, alături de poveștile palpitante pe care Adelina le istorisește zilnic familiei de cumpărători. Serile în care vine noul stoc în magazin sunt clopoțelul care adună vecinii din Cartier, cu o bere sau o sticlă de vin vechi, precum perioada pe care o readuc la viață hainele Consignației 7.

Datorită experienței Adelinei de peste 10 ani din mediul corporate, dar mai ales copilăriei sale petrecute printre rafturile de haine ale magazinului părinților ei, Consignația 7 și-a pavat drumul către succes. Iar povestea magazinului este demnă de pus pe Wall of Fame încă de la deschiderea de pe 24 iunie 2017 când au vândut până la ora 4 dimineață. Ce poți spune? Un început de succes.