Buy

1 Ianuarie

Buy

1 Ianuarie

Buy

1 Ianuarie

Printoteca dă viață pe textile ideilor creative

Printoteca este atelierul de print dedicat creativilor și tuturor celor care caută un #printbun. Sunt specializați în printul pe materiale textile și folosesc doar produse premium, începând cu tricouri din bumbac organic de la producătorul Stanley/Stella, și până la echipamente de ultimă generație.

Nu de mult timp, a apărut un nou spațiu Printoteca și în Cartierul Creativ, pe Lipscani nr. 3. Un loc animat, prin ale cărui vitrine vezi art work-urile ilustratorilor tăi preferați, gata să-și găsească loc în orice garderobă.

În plus, Printoteca Lipscani este locul în care turiştii intră să întrebe ce mai este de vizitat prin Bucureşti sau să se aprovizioneze cu hărţile Cartierului Creativ, ne-a șoptit Sabina Hondru, co-owner.

Printoteca Lipscani a găzduit în ultimele săptămâni pop-up shop-uri ale unor artiști invitați, precum Illustrescu, Ladies, Wine & Design Bucharest, Mura, Ciao Miki, Livia Fălcaru, BumbagR și Cuteosheniile create de Andra Badea. Ne întrebăm ce surprize vor mai pregăti în viitor, iar pe tine te încurajăm să-i cauți în cartier, să intri în shop și să-i saluți.