Made in Creative Quarter@Madrid Design Festival și Romanian Design Week 2019

Expoziția a invitat vizitatorii să descopere poveștile designerilor, arhitecților, artiștilor și creativilor care locuiesc sau își au atelierele în Cartierul Creativ, dar și să afle modul în care s-au născut cele mai hip și inovatoare business-uri și spații din București.

Traseul expoziţional a cuprins categorii precum artă, muzică, fashion, magazine, designeri, arte performative, spații alternative și huburi, cafenele sau baruri, precum și o selecție de obiecte semnate de artişti locali și o serie de obiecte de design românesc contemporan.

Expoziția despre Cartierul Creativ a fost pentru prima dată prezentată în cadrul Madrid Design Festival 2019, unde a transpus imaginea unui București vibrant, creativ, ancorat în prezent, unde spiritul antreprenorial este din ce în ce mai puternic reprezentat, iar ulterior a fost prezentată în cadrul Romanian Design Week 2019.

Acest proiect a făcut parte din strategia reprezentanței Institutului Cultural Român de la Madrid de a susţine și promova creaţia culturală și artistică contemporană și a fost susținut de Forte Partners.