Intersecții în Cartierul Creativ

O expoziție foto semnată de Cornel Lazia și Horațiu Șovăială, care și-a propus să evidențieze contrastul, dar și intersecțiile dintre infrastuctura culturală valoroasă și antreprenoriatul creativ actual, prezentând o colecție de imagini și povești, un traseu imaginar prin Cartier.

Expoziţia urmăreşte totodată modul în care dezvoltarea relaţiilor şi sinergiilor între marile instituţii culturale şi organizaţiile creative poate genera atât o creştere a consumului cultural, cât şi a calităţii vieţii la nivelul oraşului, creând locuitorilor o percepţie mai bună asupra acestuia.

Cele peste 100 de fotografii care alcătuiesc proiectul sunt semnate de Horaţiu Şovăială, cel care a surprins frânturi de optimism şi de energie coagulate în jurul oamenilor, organizaţiilor şi iniţiativelor creative, şi de Cornel Lazia, ale cărui imagini punctează energia nebănuită pe care instituţiile culturale din cartier o emană în jurul lor.

„Intersecţii în Cartierul Creativ” a fost un proiect  finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, în cadrul manifestărilor dedicate Centenarului.