Black Rhino Radio

Black Rhino Radio este un radio independent ce emite din Cartierul Creativ, dintr-o casă cu hortensii în curte, cu gene și obloane lungi, de pe Str. Cristescu, un mic hub ce se dezvoltă încet dar sigur în Cartier.

BRR este un proiect dezvoltat în jurul unei comunități creative active și a ideii de diversitate, din dorința de a genera un produs complex și optimist, care să reflecte scena creativ-culturală locală și care să ofere, în cele peste 90 de emisuni pe care le dezvoltă și produce lunar, muzică și conțiut de calitate. Îl puteți asculta online și prin intermediul aplicației, în direct, zece ore pe zi, de la 11:00 la 21:00, de luni până vineri!

Acesta a fost inițiat de Black Rhino Music, o organizație care promovează artiști, atât consacrați, cât și emergenți, muzică, dar și cultura din spatele sunetului în general.

Comunitatea Black Rhino Radio este cel mai important ingredient al acestui proiect. Aceasta este  formată din muzicieni, artiști vizuali, DJ, profesioniști, proprietari de magazine de discuri, selectori, proprietari de etichete, promotori și iubitori de muzică.

https://blackrhinomusic.ro/