Crăciun în Amzei

Vă așteptăm miercurea aceasta, 13 decembrie, de la ora 18:00, să ne bucurăm împreună de evenimentul de deschidere a programului pe care l-am pregătit pentru luna decembrie în Amzei, menit să aducă sărbătoare, lumină și culoare în spațiul public. 

Cum arată luna decembrie în Piața Amzei?

Un brad instalație semnat de scenografa Iuliana Vîlsan

Miercuri, începând cu ora 18.00 aprindem împreună instalația “Naștere”, dezvoltată de către scenografa Iuliana Vîlsan, un brad supradimensionat, telescopic, ce simbolizează noi începuturi, investigând importanța stărilor de germinare. 

Expoziția ANDREI COSTACHE / WONDERLAND , dezvoltată de Mobius Gallery

În această expoziție, Costache își transformă demersul artistic într-o interpretare vibrantă a existenței de zi cu zi, în care rezultatul experimentelor sale vizuale devine un amestec armonios de realități personale și instantanee ale vieții de zi cu zi. Prin lentila sa unică, narațiunile comune se metamorfozează într-un limbaj vizual jucăuș, rezultând o colecție plină de imaginație care invită privitorii să interpreteze fiecare lucrare cu libertatea și bucuria perspectivelor lor distincte. 

Black Rhino Radio Pop-Up Studio

Tot pe data de 13 decembrie se lansează și Black Rhino Radio Pop Up Studio, care au pregătit și coloana sonoră pentru întreg programul lunii decembrie. 

Pentru evenimentul de deschidere, vom dansa pe ritmuri asigurate de: Victor Stancov, Alex Bittman, Tugay, Beni, matei, noidzsh & djfacmuzica.
 

Expoziția Emerging Young Art, dezvoltată de Uniunea Artiștilor Plastici din România

În spațiile din Piața Amzei (spațiul de la -1, etajul 1, dar și spațiul expozițional din clădirea administrativă) veți putea vizita „Emerging Young Art”, care reunește  peste 30 de proiecte de artă vizuală. O expoziție dezvoltată de Uniunea Artiștilor Plastici din România ce își propune să contribuie la dezvoltarea și susținerea artistică a tinerilor aflați la început de drum, studenți la master sau absolvenți ai Universității Naționale de Arte.