Amzei @Romanian Design Week

Amzei @ Romanian Design Week aduce în Cartierul Creativ următoarele expoziții:


➡︎ Piața Amzei, etajul -1
Turn Signals – Design is not a Dashboard

Organizator: FABER, Universitatea Politehnica Timișoara
Curator: Martina Muzi

↪︎ Expoziția ”Semnalizatoare – Designul nu este un Panou de Bord” oferă o demonstrație despre rolul designului și cum acesta se intersectează cu alte domenii și pune întrebări referitoare la industrie, arătând că designul are un impact extins. Expoziția servește ca un semnalizator pentru Timișoara, dar și pentru România, propunând o nouă traiectorie pentru designul, arhitectura și cultura digitală a unui oraș.


➡︎ Mobius Gallery
People You’ve Been Before

Artist: Lea Rasovszky

↪︎People You’ve Been Before este o fereastră în trecut, ce oferă o privire de ansamblu asupra vieților trăite și a relațiilor create, evocând un sentiment de apartenență care transcende timpul și spațiul.


➡︎ Amzei Creative Corner
Milton Glaser: Art is Work (act II)
Organizator: Insula 42, TypopassageTM
Curator: Ovidiu Hrin

↪︎ Expoziția prezintă în premieră în România o selecție de aproape 50 afișe originale din cele peste 400 de afișe realizate de Milton Glaser de-a lungul carierei sale. Afișele lui Milton Glaser aduc arta și măiestria grafică în peisajul cotidian, re-conectând vizitatorul la emoția frumosului, descoperită în munca desăvârșită, în abordarea umanistă a artistului, în bucuria formelor și culorilor, în umorul inteligent și în ideile geniale.

Program de vizitare:
Lu – Vi: 12:00 – 22:00 
Sâ – Du: 10:00 – 22:00