Categorie

Talks

Data

21 Mai - 22 Mai

Program

19:00

Adresa

Puțul cu Plopi 17

Organizator

Dizainăr & Liga Media Grup

WOW Talks // World Of Wood TALKS

Românii au avut mereu o puternică legătură cu lemnul. Știm din istorie că lemnul a fost tăiat, exploatat, ars în sobă dar și iubit și respectat; s-au scris poeme adresate codrului și s-au construit piese de mobilier și castele cu o acuratețe neegalată în prelucrare. Meșteșugarii români specializați în prelucrarea lemnului au fost faimoși în toată lumea la fel ca și industria românească dedicată acestui material nobil.

Dar oare cum stau lucrurile în ziua de azi? Și cum am vrea să fie, sau mai bine zis unde am vrea să ajungă industria românească de lemn în viitorul apropiat? Acestea sunt întrebările la care sperăm să găsim răspunsuri în cadrul întâlnirilor World Of Wood TALKS.

În cele 2 zile de discuții vom avea ocazie să stăm de vorbă atât cu pasionați ai lemnului care produc piese unice de mobilier sau decorațiuni cu mâinile lor în atelierele mici cât și cu reprezentați ai industriei lemnului din România atât din zona privată cât și din zona instituțională.

who
Dizainăr este platforma de design românesc fondată în 2012, ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun în materie de design de produs autohton.
Liga Media Grup este o casă de producție de evenimente ce își propune la fiecare proiect pe care îl creează să-și depășească limitele creative.