Categorie

Shops

Data

18 Mai - 25 Mai

Program

L – V / 12:30 – 20:00
S / 12:30 – 16:00

Adresa

Str. Lipscani nr. 3

Organizator

Printoteca

The Nest Pop-up Shop

The Nest este o competiție care își propune să fie prima lecție de zbor pentru un nou brand de textile imprimate. Aceasta se adresează tuturor celor care au un concept și materiale grafice pe care și-ar dori să le transforme în propriul brand de haine.

Pe baza unui concurs de idei desfășurat în perioada martie-aprilie 2019, va fi ales un câștigător care va beneficia de realizarea primei colecții de textile imprimate în baza conceptului propus, în valoare de 1000 de EUR. De asemenea, va beneficia de sesiuni de mentorat care îl vor ajuta să traseze strategia de dezvoltare a brandului.

Textilele vor fi prezentate și vândute în cadrul evenimentului „The Nest Pop-up Shop”, ce se va desfășura la Printoteca Lipscani în cadrul Creative Quarter Design Festival, în timpul Romanian Design Week.

who
Printoteca este atelierul de print digital pe textile, care se adresează creativilor și tuturor celor care caută un #printbun. Mai mult, Printoteca Lipscani reprezintă locul unde artiști sau branduri locale își pot expune și vinde lucrările în cadrul Pop-up Shop-urilor săptămânale.