Categorie

Shops

Data

18 Mai - 26 Mai

Program

L – V / 10:00 - 19:00
S / 10:00 - 17:00

Adresa

Calea Victoriei 45, Galeria Kretzulescu

Organizator

Biscuit Club

Summer Trends for Kids 2019

BISCUIT CLUB va găzdui 3 branduri românești: MORMI, GINGER SHOES și MOKOFUN, în cadrul unei expoziții cu vânzare.

MORMI este un mix de idei rezultat din gândirea a doi designeri. Obiectele MORMI sunt special concepute pentru învățarea prin joacă și interacțiune, încurajând creativitatea și folosirea imaginației.

GINGER SHOES este un brand românesc de pantofi barefoot pentru copii care iși dorește să ofere libertate de mișcare, de creștere și explorare. Pantofii GINGER SHOES sunt confecționați din piele naturală, căptușeală și branț tăbăcit vegetal, iar talpa Vibram este flexibilă și anti-alunecare.

Hăinuțele MOKOFUN sunt gândite și făcute într-un atelier din Brebu – Prahova, doar din materiale naturale și organice: lână merinos, lână fiartă, in, bumbac organic certificat GOTS

who
Ideea unui magazin pentru copii a venit când inițiatorii au realizat că Bucureștiul a devenit un oraș vibrant, din ce în ce mai divers, în continuă mișcare și evoluție.

Generația actuală de părinți este din ce în ce mai preocupată de dezvoltarea armonioasă a celor mici, în acord cu nevoile lor reale. Proiectul se adresează lor, oferindu-le posibilitatea de a alege, în mod conștient și informat, produse de foarte bună calitate, cu un design inovator, nordic.

"Iubim copiii și credem că întâlnirea dintre cei mici și orice formă de creativitate este o bucurie pe care le-o datorăm acestora. Selecția noastră cuprinde produse din materiale naturale, colecții ale unor designer talentați, fabricate cu atenție la detalii, respectând oamenii și mediul. Conceptul este găzduit de un spațiu cald, luminos, situat în centrul orașului, pe Calea Victoriei 45, lângă biserica Kretzulescu. Ne dorim ca părinții și copiii să se simtă bineveniți, să testeze produsele și să beneficieze de cele mai bune sfaturi." - Biscuit Club