Categorie

Open Doors

Data

25 Mai

Program

12:00 - 17:00

Adresa

Calea Griviței 6-10, etajul 5

Organizator

SeeThree

Space

Contextul tehnologic actual permite interpretarea noțiunii de spațiu într-o mulțime de feluri. Dintr-o perspectivă pur tehnică, acesta este golul care capătă forma între anumite limite predefinite. Care este diferența între un spațiu virtual și unul real? Se pot compara cele două? Acestea sunt întrebări pe care SeeThree încearcă să ni le pună prin lucrarea pe care o prezintă.

Participanții vor avea posibilitatea să se plimbe prin interiorul unui spațiu virtual construit după modelul spațiului în care echipa C3 își desfășoară activitatea zilnică. În mod excepțional, având vedere domeniul creativ în care profesează, C3 au pornit acest experiment de la un spațiu real, transformându-l într-o experiență virtuală și nu viceversa.

who
C3 reprezintă cel mai actual nivel de vizualuri experimentale și artistice, prezentări interactive, jocuri alternative, realități virtuale și artă digitală. Cu evenimente de tip pop-up și apariții pe diverse scene creative, C3 generează experiențe vizuale de ultimă generație.