Categorie

Live Act

Open Doors

Data

18 Mai

Program

Open Doors - 19:00 - 22:00
Live act - 21:00

Adresa

Luigi Cazzavillan 9A, corp B

Organizator

B.M.C.

Design Your Sound w/ B.M.C.

B.M.C. vă invită în casa din strada Luigi Cazzavillan nr. 9 la Fratele Lu Chan's Birthday Bash pe data de 18 mai. Cele două etaje ale casei găzduiesc două proiecte muzicale din sfere diferite, ambele bazate pe sound design și improvizație.

La primul etaj se află Bucătăria Muzicală Contemporană, unde puteți gusta sunetele de chitară și tobe live, care se împletesc cu vocea și inserțiile electronice în jam session-uri experimentale, inspirate de vibrațiile filosofice ale Cișmigiului.

La mansardă se găsește energia studioului în care își desfășoară activitatea Brigada Muzicală Contemporană. În acest spațiu puteți fi martorii creării unui produs muzical complet, de la sound design cu Fratele Lu Chan și Văru (crearea integrală a unui beat), până la freestyle off the dome (rime pe loc) cu Breloc. Intră în cypher alături de unii dintre cei mai cunoscuţi MC ai scenei rap underground din București!

who
B.M.C. a.k.a. Bucătăria / Brigada Muzicală Contemporană este un proiect destinat sunetului Cișmigiului. De la jam sessions, la producție muzicală, până la freestyle off the dome, muzica și-a găsit casă în strada Luigi Cazzavillan, nr. 9.