Categorie

Blending Communities

Data

21 Mai

Program

14:00 - 20:00

Adresa

Piața Amzei 1, etaj 2

Organizator

Quest Mission & Feel Like Art (feat. Saint Roastery)

Mission Rooms, Art & Coffee

La Quest Mission avem ușile deschise pentru toate misiunile de 60 de minute. Într-o abordare unică și jucăușă încurajăm curiozitatea și vă invităm să descoperiți o formă de distracție inteligentă. Formatul va fi unul de jocuri publice, unde persoane sau grupuri diferite se pot juca împreună - facilitând interacțiunea cu oameni faini. Puteți alege să fiți detectivi, spioni sau investigatori într-o galerie de artă.

Alături de misiuni, vom avea și atelierele de pictură Feel Like Art. Ele vor fi ghidul vostru personal pentru a crea amintiri frumoase și artă la purtător prin pictură manuală pe tricouri. Participanții vor aduce un tricou (nou sau purtat), de culoare albă sau deschisă.

Iar cu ajutorul prietenilor de la Saint Roastery vom duce cafeaua la nivelul următor, vom crea o experientă inedită împreună, contribuind la descoperirea misterelor în care este învăluită cafeaua mult iubita. Vom degusta metode alternative de preparare a cafelei, V60, aeropress, syphon și alte surprize.

who
Quest Mission este o formă de distracție socială, prin rezolvarea unor misiuni pozitive. Feel Like Art se focusează pe creații autentice de artă și pictură la purtător. Saint Roastery aduce cafeaua mai aproape de oameni, prin prăjirea manufacturată și prin experiența completă de cunoaștere a cafelei.