Categorie

Blending Communities

Data

18 Mai - 26 Mai

Program

Consignația 7:
L - V: 12:00 – 20:00
S: 12:00 – 18:00
Burger Van:
L - D: 12:00-22:00

Adresa

Strada George Vraca

Organizator

Consignatia 7 & Burger Van Bistro

Leapsha Street

Evenimentul are la bază ideea unui București recreat prin aducerea în prezent a câtorva scene memorabile din cultura românească. Conceptul însumează mai multe execuții. Design grafic cu print-uri outdoor atât pentru Consignația 7 cât și pentru cei de la Burger Van, styling-uri recreate din secvențele cinematografice, disponibile a fi văzute în vintage shop și burger arhitectural românesc pe care-l oferă cei de la BurgerVan. Toate astea sub umbrela conceptului unui București revăzut. Numele evenimentului prorpiu-zis va fi „Leapsha Street” care va include totodată și cross discount între cele două business-uri menționate mai sus.

who
Burger Van a fost născut în iulie 2014 și este primul food truck adevărăt din București. Odată cu lansarea conceputlui și recepția pozitivă a publicului român, Burger Van a devenit metronomul scenei locale de street food. Carne niciodată congelată, chifle proaspete și moi, am reușit într-un timp scurt să aducem mâncarea preparată pe loc direct în stradă.

Consignația 7 e vintage shop-ul din inima Bucureștiului, care mai mult decât să vândă haine vintage cool, vinde, dar și primește, cele mai frumoase emoții. Consignația 7 a devenit un stil de viață.