Categorie

Workshops

Data

23 Mai - 24 Mai

Program

12:00 - 18:00

Adresa

Str. Brezoianu nr. 4, et. 2, ap. 4

Organizator

Fundatia Friends for Friends

Atelier de Corporate Creative Writing

„Scrisul prost vă distruge productivitatea companiei”, scria în septembrie 2016 Harvard Business Review. „Costă miliarde” în fiecare an, nota o lună mai târziu Daily Beast. Iar în februarie 2017 un site de marketing lista cinci feluri în care scrisul bun, convingător, poate fi „un game changer în business“.

Atelierul de Corporate Creative Writing este gândit special pentru asta de Fundaţia Friends For Friends (FFFF) și creat de Mona Dîrțu, care are 20+ ani de experiență jurnalistică în presa generalistă și de business și scrie, săptămânal, newsletterul Monday Memo. Este un program de folos deopotrivă companiilor, ONG-urilor și freelancerilor.
înscrieri: Prin e-mail la ingrid@ffff.ro

Costul de participare este de 260 euro pentru cele două zile şi include şi catering, lunch, materialele necesare. Detalii complete pe site-ul Fundaţiei Friends For Friends.

who
FFFF crede în puterea creativității de a schimba atitudini, vieți și societatea în care trăim. FFFF este un spațiu de excelență care adună oameni vii, cu expertiză și competențe, pentru a pune la îndemâna altora (jurnaliști, ONG-uri, companii) instrumentele de inovație care să-i ducă mai departe.