Categorie

Workshops

Data

21 Mai

Program

10:00 - 16:00

Adresa

Știrbei Vodă 104 - 106

Organizator

Caracter

Atelier de Script Lettering

Acest atelier de Script Lettering este dedicat studenților pasionați de litere, ilustrație și design. În cadrul workshop-ului se va discuta despre diferențele dintre caligrafie și lettering, limitele celor două și cum se pot completa armonios. Participanții vor trece prin tehnici esențiale de scriere cursivă: brush lettering, scriere monoliniară și scriere cu dublu-creion.

Atelierul este ideal atât pentru începători cât și pentru cei care doresc să își îmbunătățească tehnică desenului de litera sau de compoziție. Atelierul va avea o durată de 6 ore iar participarea este gratuită. Pentru a rezerva unul din cele 10 locuri, trimite un e-mail la scrie@caractercucaracter.ro în care să ne spui câteva despre tine (vârstă, facultate, specializare), o scurtă motivație și câteva lucrări realizate, în format pdf sau link (site personal, Behance, Dribbble, etc).

who
Caracter dorește să promoveze creația de literă și să aprofundeze cunoștințele istorice, tehnice și funcționale ale caracterelor, atât caligrafice cât și tipografice.