Cinemas&Performance

1 Ianuarie

Cinemas&Performance

1 Ianuarie

Cinemas&Performance

1 Ianuarie

Cinemas&Performance

1 Ianuarie

Green Hours înseamnă jazz, teatru şi socializare

Ne continuăm plimbarea cu Green Hours jazz-café, simbol al mișcării underground de teatru și unul dintre cele mai cunoscute cluburi de jazz din București, înființat în 1994 în centrul capitalei, pe Calea Victoriei 120.
Este un loc cât se poate de viu și aici nu ne referim doar la catifeaua verde a barului pe care ne-o amintim de la începuturile sale, ci și la atmosfera boemă a locului și spiritul aparte. Aici ai toate șansele să te îndrăgostești de muzica lui Mihai Iordache și să-ți auzi actorii preferați povestind cum și-au început activitatea în ceea ce avea să fie unul dintre cele mai longevive teatre independente din România. Numele Voicu Rădescu, ownerul, este rostit cu emoţie şi recunoştinţă de actuale nume ale teatrului din România, care povestesc cum au început, ca studenţi, să joace şi apoi să crească la Green.
Lunea este una dintre zilele în care îţi doreşti să fii la Green, mai exact la MONDAY Theatre, căci în fiecare lună localul devine casa unor piese de teatru independente. Nu e de ratat nici Green Hours JAZZ Fest, care ajunge anul acesta la cea de-a XI-a ediţie.