Categorie

Guided Tours

Data

18 Mai - 19 Mai

25 Mai - 26 Mai

Program

15:00 - 18:00

Adresa

Organizator

Local Hosts

Cronicile istorice și arhitecturale ale Cartierului Creativ

Un tur ghidat care te invită la o călătorie înapoi în timp, printr-unul din cele mai emblematice cartiere ale Bucureștiului, unde poți descoperi o paletă completă de stiluri arhitecturale, frumusețea mahalalei din secolul al XIX-lea și povești intrigante ale vremurilor apuse, când aceasta era printre primele zone comerciale din oraș.

Îți propunem o plimbare la pas, prin vechiul Montmartre al Bucureștiului interbelic, recuperat astăzi prin Cartierul Creativ. Este cea mai efervescentă perioadă a anului în cartier și un moment bun să descifrăm stilurile arhitecturale, străzile întortocheate și vechile mahalale care se întindeau pînă în punctul final al turului, Biserica Kretzulescu.

Înscriere:
Prin email la: book@local-hosts.com în limita a 15 locuri per tour/zi. Fiecare email de înscriere va primi un răspuns de confirmare, inclusiv coordonatele de întâlnire, numele și telefonul ghidului.

who
Local Hosts este o companie de tururi ghidate, o interfață istorică și culturală a orașului București (și nu numai), atât pentru localnici, cât mai ales pentru turiști străini.