4QRTR: Wrap-up CQDF

În ultima duminică din festival, dj-ii cartierului ocupă pupitrul din Control și alcătuiesc setlist-ul CQDF într-un wrap-up party pe timp de zi. 4qrtr este primul eveniment dintr-o serie dedicată Cartierului, în care 4 Djs sau entități muzicale conectați zonei pun set-uri de câte o oră. Ideea e simplă: show your love 4 the quarter!

who
Control a devenit unul dintre cele mai importante cluburi din Europa Centrală, fiind într-o permanentă căutare pentru a-și extinde audiența și a descoperi cele mai noi și incitante trupe.

Silent Party în grădină

În cadrul Creative Quarter Design Festival 2019, în ultima zi a acestuia, J’ai Bistrot va organiza un silent party în grădină. Petrecerea va marca închiderea festivalului printr-o petrecere în căşti pe 3 canale muzicale. Participanţii la eveniment se vor putea bucura de noua înfăţişare a grădinii J’ai ce a fost reamenajată şi extinsă.

who
J’ai Bistrot este un bistro creativ, un spațiu relaxat, în inima Cartierului Creativ, o grădină cu umbră și un bar cu un meniu variat. J’ai este o poveste despre câțiva prieteni care au hotărât să transforme o casă cu grădină de pe Calea Griviței într-unul dintre cele mai hip locuri din Bucureşti.

Mix into the SMOOTHIE

SMOOTHIE este despre crearea unei comunități în rândul tinerilor creativi. Acest eveniment, care se va desfășura sub forma unei petreceri, reprezintă debutul platformei în lumea creativă. Scopul lui este de a pune în lumină principiile de bază ale SMOOTHIE și anume: e bine sa fii diferit, să te exprimi liber, dar să ai o comunitate cu care să împărtășești toate acestea. De asemenea acesta ar fi primul eveniment dintr-o serie mai largă care are în vedere formarea de legături între artiștii la început de drum.

Evenimentul va avea forma unei petreceri unde membrii SMOOTHIE vor fi gazdele și vor aduce cu ei playlistul lor preferat cu muzică diversă, de la trap până la muzica pop a anilor `90 și 2000. SMOOTHIE este despre oameni diferiți, drept urmare dresscode-ul va fi diferit pentru toată lumea: fiecare invitat va purta ce îl reprezintă mai bine, iar gazdele se vor asigura că toată lumea va străluci în întuneric. Totodată va exista un cocktail denumit special pentru platformă.

who
SMOOTHIE. este un grup de tineri creativi din București, România și o platformă pentru talentul emergent în care toată identitatea este experiență. Scopul nostru principal este de a crea o comunitate de oameni diferiți cu personalități și abilități diferite : „un smoothie cultural”.