Weekend în Cartier: 6 - 8 martie 2020

Continuăm cu primăvara în gânduri și colindăm Cartierul Creativ în căutare de evenimente. Weekendul acesta ne propunem să ajungem la concertele de la Geobar, la Christine on the Clouds și la Printoteca pentru a susține cauzele asociației A.L.E.G. Apoi îngrijim parcul Cișmigiu sub îndrumările Grupului de Inițiativă Civică Cișmigiu, ascultăm despre Sărbătoarea Mamelor la Muzeul Național de Literatură și, la final de weekend, ne vedem la teatru la Green Hours jazz&theatre-café și la Teatrul Mic.

Ne începem weekend-ul cu o sesiune de „Friday jam” acustic, pop, rock și folk la Geobar, pe strada Mircea Vulcanescu Nr. 23. Ei ne promit că dacă gâtul ni se usucă de atâta cântat, avem o gamă largă de beri din care să ne servim, iar dacă ni se face foame, ne așteaptă platourile cu mici, cârnăciori și cartofi prăjiți pentru toate gusturile.

Apoi, dăm o fugă vineri, sau sâmbătă, la Christine on the Clouds pentru a vedea obiectele de ceramică ale celor de la Decartis, bijuteriile Artefact Room / contemporary jewellery și păpușile Ceci n’est pas une poupée. Ne vedem acolo!

Vineri și sâmbătă mai aveți timp să dați o fugă pe la Printoteca Lipsani pentru a vedea Pop-Up shop-ul NALU Underwear. Produsele NALU sunt inscripționate cu ilustrațiile Loretei Isac, alături de mesajul #ȘiEuReușesc, un mesaj simplu care susține victimele violenței domestice, alături de cauzele asociației A.L.E.G.

Ne începem ziua de sâmbătă cu un set de gânduri bune alături de Grupul de Inițiativă Civică Cișmigiu la o serie de plantat și îngrijit grădinile din parcul Cișmigiu. Puteți să veniți cu propriile flori pe care vreți să le plantați, și ne vedem sâmbătă pe str. Actor Ion Brezoianu 45 -47 (intrarea în Cișmigiu dinspre Biserica Kretzulescu) .

Sâmbătă ne vedem la Muzeul Național al Literaturii Române, de la ora 17:00 pentru conferința susținută de dr. Mihaela Petrov care ne va povesti despre opera lui Victor Brauner. „Mitologii și Sărbătoarea Mamelor” este titlul ultimului ciclu de opere realizat de artist și expus pentru prima oară la Galeria Alexandre Iolas din Paris în ianuarie 1966. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Duminică îi urmărim pe cei 4, Lia Bugnar, Maria Obretin, Oana Tudor și Marius Manole, care, de la ora 15:00, vor juca pe scena din Green Hours în spectacolul scris de Lia Bugnar „Noi 4”. Bilete găsiți aici.

Continuăm ziua de 8 martie tot cu un spectacol de teatru, la Teatrul Mic de data aceasta, cu piesa: „Mama” în regia Nonei Ciobanu. La link-ul de aici puteți găsi bilete.

Weekend creativ să aveți!

Alte noutati