Weekend în Cartier: 17-19 ianuarie 2020

La finalul unei săptămâni în care am celebrat Ziua Culturii Naționale prin expoziții de artă, conferințe literare și concerte acustice, putem planifica un weekend plin de petreceri în Cartierul Creativ.

Dăm startul weekend-ului cu încă o petrecere Dirty Disco à la Apollo 111 Barul. Eugen Rădescu ne va antrena toată seara cu muzică animată, iar băieții de la bar ne vor oferi „combustibil” pentru a dansa întreaga noapte.

Dacă trăim un moment de nostalgie, îl putem trata în Club Control vineri seară. Terapia cu dans se administrează de la ora 22:00 până-n zorii zilei de sâmbătă, pe note de indie rock, britpop, new wave, retro electro, synth & electro pop, post-punk revival, grunge, rock’n’roll, 60’s surf & psychedelic.

Tot vineri, când se-apropie de ora 21:00, ne punem tricourile și pantalonii largi și mergem la J’ai Bistrot pentru că începe petrecerea. ChillWill va mixa hip-hop (clasic și nou), r&b, reggae și funk până dimineață.

Sâmbătă se continuă Petrekerea în Club Eden. Tematica? Freestyle ca în anii ’90, cu muzică românească și de peste meleaguri.

La Salon Golescu, băieții de la Moozikhant vor mixa de vineri până duminică dimineață stiluri din cele mai diverse: Afro, Funk, Brasil, Disco, Today’s Vintage.

Încheiem weekend-ul într-un spirit dulce, cu gogoșile pline cu dulceață de casă preparate de către J’ai Bistrot sau, în spiritul sării-n bucate, cu o porție de langoși cu emmentaler sau telemea.

Weekend creativ să aveți!

Alte noutati