Weekend în Cartier: 10-12 ianuarie 2020

Cartierul Creativ începe ușor ușor să se dezmorțească după vacanța de Crăciun. Revenim cu forțe proaspete pentru piese de teatru, seri de dans, chiar cursuri de dans și, ca să mai schimbăm meniul, un prânz indian.

Pentru cei care vor să încheie săptămâna pe ritmuri de dans, diseară ne vedem în Control, de la 22:00, la Dirty Disco BubbleGum by Eugen Rădescu. Răsăritul e mai frumos după ce ai dansat toată noaptea, spun ei.

Entry fee: 20 RON

Dacă în noul an ți-ai propus să faci mai multă mișcare sau să înveți ceva nou, îți recomandăm Corpul Resursă cu Arcadie Rusu, la Linotip – Centru Independent Coregrafic, pe 11 și 12 ianuarie, intervalul 12:00 – 14:00.
Prețul cursului este de 300 RON și poate fi achiziționat online de pe Eventbook.

O seară de dans ne propune și J’ai Bistrot, pe 11 ianuarie, de la 21:00, când Bogdan Munteanu va avea un dublu rol: invitat la eveniment în calitate de entertainer muzical și, totodată, în calitate de organizator al seratei muzicale. Hai să dansăm pe melodiile sale preferate!
Accesul la eveniment este liber.

Pe 11 ianuarie are loc premiera PERSONA de Ingmar Bergman, în regia Radu Nica, la Teatrul Odeon.

În anul 1965, deja celebrul regizor Ernst Ingmar Bergman era răpus la pat de o pneumonie în urma unei perioade epuizante de directorat la Teatrul Dramatic Regal din Stockholm. Scenariul filmului 𝙿𝙴𝚁𝚂𝙾𝙽𝙰 l-a scris pe patul de spital, iar mai târziu s-a confesat că o mare parte a materialului scris reprezintă „o poezie a situației personale” de la acea vreme.

Prețul biletelor este de 15 sau 30 RON și pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Teatrului Odeon.

Dacă după masa de Crăciun vrei o schimbare de meniu, J’ai Bistrot propune un prânz indian duminică, ora 13:00. Spunem adio sarmalelor, cozonacului sau salatei boeuf și ne îndreptăm spre Butter Chicken, West Indian Sweet Potato Curry sau Mango Lassi. Yammy!

Duminică, de la 12:00, se joacă piesa MAGITOT SUNT EU la Teatrul Dramaturgilor Români, care propune o oră de veselie și bună dispoziție. MAGITOT SUNT EU este un spectacol potrivit pentru toate vârstele – educativ pentru copii, fascinant pentru adulți. Biletele pot fi achiziționate de pe Bilet.ro la prețul de 25 RON.

Weekend creativ să aveți!

Alte noutati