Weekend în Cartier: 1-3 noiembrie 2019

După toate sperieturile trăite în seara de Halloween, ne regăsim curaj să ne plimbăm pe străzile Cartierului Creativ și în acest weekend. Se anunță târguri de design, expoziții de artă, muzică folk, spectacole de teatru și multe altele.

Vineri ne întâlnim cu toții la Burger Van începând cu ora 17:00 pentru a serba 5 ani de burgeri delicioși. Ce va fi nou? Berea aniversară La Caliente, creată de către Amistad BEER și Ana Letzner. Poftiți la degustat… bere, dar și burgeri.

Tot vineri va avea loc și vernisajul expoziției Vlad Sorescu #NotPantone Exhibition pres. by SOLE & SHAPE la soto cafe. O expoziție plină de culori pe care le vedem constant, dar pe care nu reușim să le catalogăm. Intrarea este liberă, iar cafeaua delicioasă.

Pentru iubitorii muzicii folk, piața George Enescu va găzdui weekend-ul acesta Gala Folk You! Florian Pittiș. Lista artiștilor și programul concertelor îl găsiți pe pagina evenimentului.

Ajunsă la cea de-a 23-a ediție, târgul V fair își așteaptă colecționarii de obiecte vintage și pasionații de design la Palatul Telefoanelor între orele 11:00-19:00. Ediția aceasta va fi despre shopping conștient, despre alegeri asumate și plăceri autentice, iar obiectele vor fi din cele mai diverse: design vestimentar, bijuterie contemporană, experiment, vintage autentic și accesorii futuriste.

Iar în cazul în care simți că petreci prea mult timp stând la birou, poți da o fugă la Artizthick pentru cursurile lor de dans contemporan. Pentru înscriere, trimiteți un e-mail la contact@indiebox.ro și, nu vă uitați pantofii de dans acasă.

Și, de la jocurile de picioare, la jocurile scenice, în Cartier mereu găsești piese de teatru sau filme care să te transpună în pielea personajelor.

Noi recomandăm spectacolul Martiri care se va juca la Teatrul Mic duminică, de la ora 18:30. Un spectacol despre manipularea care are loc prin cuvinte, o călătorie a unui tânăr care încearcă să afle toate răspunsurile la dilemele existențiale.
Biletele le puteți găsi aici.

Alte noutati