Weekend în Cartier: 29 februarie - 1 martie 2020

Weekend-ul acesta majoritatea evenimentelor din Cartierul Creativ sunt dedicate mărțișorului, așa că haideți să vedem pe la ce târguri și în ce locuri creative ne vedem în acest weekend.

Începem weekend-ul cu o vizită la Librăria Humanitas Kretzulescu, pentru că niciodată nu putem avea destule cărți pe rafturile de acasă, și pentru că vineri vom avea 20% reducere la toate cărțile din librărie. Dați o fugă la ei, între orele 18:00 și 20:00.

Dacă încă nu ați găsit mărțișorul, sau mărțișoarele potrivite, atunci Pop-up shop-ul de la Modul Cărturești vine la țanc. Vineri de la ora 16:00 și sâmbătă de la ora 12:00, Sandra va prezenta la târg obiectele sale de ceramică de diverse forme și culori, iar Mura (sau Ana) ne va invita în universul său plin de bijuterii de porțelan și de ilustrații. Pay them a visit!

Pe Strada Câmpineanu, printre graffiti-uri colorate, găsim cafeneaua socială preferată: Sheida Coffee & Stories care, de data aceasta, ne invită să-i trecem pragul cu ocazia Târgului de Bine, de Mărțișor. Sâmbătă și duminică, de la ora 10:00 la 19:00, vom face cunoștință cu diverși antreprenori și produsele lor prietenoase cu natura, hăine pre-owned pentru tine și familia ta, dulciuri și miere, pâine proaspătă artizanală, brânzeturi locale și jucării pentru copii.

De mărțișor ne menținem zâmbetul pe buze, așa că duminică ne vedem la Sneaker Industry pentru un spectacol de stand-up alături de Drăcea Bogdan. Ne vedem pe Strada Luterană 2, de la ora 18:00, pentru a râde împreună.

Tot duminică, tot de mărțișor, aflăm dacă Dragostea dureză 3 ani la spectacolul de teatru în regia lui Chris Simion care poartă același nume. Piesa se va juca de la ora 15:00-16:30, în sala pop-up de la The Institute.

Weekend creativ să aveți!

Alte noutati