Un nou cocktail bar în Cartierul Creativ: TALENT de la The Institute

Un nou cocktail bar în Cartierul Creativ: TALENT de la The Institute

Cartierul Creativ va avea, începând de mâine, 19 iunie, un nou cocktail bar ca vecin. Institute, The Café, unde ne-am obișnuit să ne vedem cu vecinii noștri la evenimentele The Institute, se transformă în TALENT, un loc care păstrează tradiția de a reuni oameni și comuntăți creative. Responsabili pentru noua identitate sunt cei de la Gavrilă & Asociații.

Despre rebranding și surprizele pe care ni le pregătesc în această vară am vorbit cu CEO-ul The Institute, Andrei Borțun.

Ce este TALENT? La ce se ne așteptăm? Ce ne pregătiți?

A.B.: Este un cocktail bar care va cupla câteva ingrediente importante: o locație centrală, foarte prietenoasă, cu o terasă ofertantă, plus o nouă echipă, condusă de Sebi Florescu, care ni se alătură și preia barul atât la propriu, cât și la figurat, plus o comunitate The Institute din ce în ce mai mare, mai diversă, dar, aproape fără excepții, formată din oameni creativi, din foarte multe domenii, consacrați sau la început de carieră.

Andrei, ne spui câteva cuvinte despre istoria acestui loc și cum vezi tu transformarea sa?

A.B.: Am deschis acest loc acum 10 ani, atunci când am și închiriat spații de birouri pentru The Institute în aceeași clădire.

În tot acest timp, cafeneaua a funcționat mai degrabă ca o prelungire a birourilor noastre, ca o sufragerie destinată intimilor noștri și proiectelor noastre. Am găzduit o parte din edițiile Școlii ADC, jurizări ale Internetics, Galei Societății Civile sau Effie, serile Frontline Club, întâlniri ale boardurilor RDW sau Diploma sau multe întâlniri ale rețelei care compune Cartierul Creativ.

Foarte multe petreceri, filmări, seri de jocuri , conferințe de presă, lansări de carte sau mici târguri sau expoziții de design. Dar în scurt timp vom deschide alte două spații ce vor ști să acomodeze acest tip de evenimente și, astfel, ne-am propus să transformăm actuala cafenea într-un bar: unul de succes. De mare succes. 🙂

Cum va arată această vară la Talent?

A.B.: Se împlinesc 100 de ani de la anii 1920, când în întreaga lume, sub umbrele marilor schimbări și marilor începuturi, inclusiv viața de noapte și divertismentul au luat o cotitură imensă, aproape condamnabilă. 🙂

Așadar, cu grijă și precauți fiind, vom încerca să sărbătorim revederea oamenilor pe care îi știm atât de bine, de atât de mult timp, să cunoaștem oameni de care nici nu am auzit.

Ce vom găsi la Talent?

A.B.: The Institute caută de peste  20 de ani, prin tot ceea ce face, oameni talentați. Acest lucru cred că vom găsi: o colecție de oameni creativi care, separat și împreună, reprezintă ceea ce are Bucureștiul mai important, mai european, mai actual.

Ne vedem începând de pe 19 iunie, pe Str. Știrbei Vodă 104-106, la TALENT!

Alte noutati