Sărbătorim virtual Ziua Mondială a Teatrului în Cartierul Creativ

Astăzi, pe 27 martie, probabil că am fi sărbătorit Ziua Mondială a Teatrului mergând la… teatru. Ei bine, în contextul pandemiei COVID-19 suntem nevoiți să #stamacasa și să căutăm noi metode de a fi alături de creativii și artiștii din Cartier.

Multe teatre își continuă stagiunea pe platformele online, așa că noi lăsăm mai jos o listă cu teatrele din Cartierul Creativ și unde le puteți vedea spectacolele:

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a lansat campania „De la TĂNASE, în direct la VOI în CASE” și va transmite în fiecare week-end, de la ora 18:00, pe pagina de Facebook selecții cu cele mai apreciate momente artistice din Spectacolele Stagiunii 2020.

Teatrul Bulandra transmite și el pe pagina de Facebook spectacolele din stagiunea curentă. Spectacolele vor putea fi vizionate gratuit, în regim de live stream.

Teatrul Mic este aproape de public prin campania #TEATRUdinaMIConline în care transmit live spectacole de teatru și poartă live discuții cu spectatorii în emisiunea „În izolare… cu Niculescu și Corbeanu”. Fiți alături de ei pe Instagram, Facebook, Vimeo și Youtube.

Teatrul Ion Creangă transmite și el online spectacolele pentru cei mici pe pagina de Facebook. Urmăriți pagina pentru a vedea ce spectacole urmează să fie transmise live.

Teatrul Dramaturgilor Români continuă programul „Laboratorul de creație teatrală” în online. Tinerii Debutanți Români, elevi ai școlilor bucureștene, pregătesc în aceste momente un spectacol pornind de la poemele din „La Lilieci” de Marin Sorescu, iar repetițiile au loc online. Urmăriți pagina de Facebook pentru noutăți.

Teatrul EXCELSIOR propune publicului, începând din 27 martie, un program special care va cuprinde serii de podcast-uri inspirate din culisele vieții de actor, interviuri cu personalități din lumea culturală, vlogging cu și despre adolescenți și multe altele. Fiți alături de ei pe Facebook, Instagram și Youtube.

Teatrul Odeon duce mai departe povestea actorilor săi pe pagina de Facebook, prin transmisiuni live și povești pe care vă invităm să le decoperim împreună.

#StamAcasa și susținem teatrul românesc!

Alte noutati