5 din Cartier: 24 - 28 februarie 2020

Săptămâna aceasta este de discutat despre dragoste, despre afaceri creative, de mers la film, la expoziții sau la ateliere de ceramică. Așa că ne vedem la Galeria Alexandra’s, Modul Cărturești, Cinema Union și Apollo111. Iată la ce evenimente ne alteaptă săptămâna aceasta:

Luni discutăm despre Dragoste cu Marcel Thiele. Galeria Alexandra’s organizează la Hotel Radisson Blu o expoziție cu vânzare de tablouri semnate de Marcel Thiele, începând cu ora 18:00. Dacă dați o fugă pe acolo, s-ar putea să aveți șansa de a întâlni și artistul la un pahar de vin.

Marți ne extindem limitele curiozității la Apollo111 alături de Constantin Chiriac, în cadrul unei noi întâlniri The Vast & The Curious. În cadrul fiecărei astfel de conferințe, Andreea Roșca află de la antreprenori, inovatori și pionieri povești remarcabile despre succes. Bilete găsiți aici.

Miercuri ne vedem la Modul Cărturești la o nouă expoziție PosterJam. Vernisajul va începe de la ora 19:30, iar afișele realizate de designeri și artiști români vor putea fi văzute în expoziție până pe 27 martie.

Joi este zi dedicată filmului, așa că participăm la avanpremiera documentarului „colectiv” care va avea loc la Cinema Union, ora 20:00. Proiecția va fi urmată de discuții alături de membri ai echipei.

Vineri ne vedem la Modul Cărturești la cel de-al doilea Pop-Up ROD unde Mura și Sandra ne vor purta în lumea bijuteriei și designul de obiect în porțelan timp de două zile. Le găsiți pe fete vineri 28 februarie, de la ora 16:00 – 20:00 și sâmbătă, de la 12:00 – 20:00.

Săptămână creativă să aveți!

Alte noutati