5 din Cartier: 21-25 octombrie 2019

Pentru cei mai mulți oameni, ziua de luni înseamnă un dat jos greu din pat și o cană plină cu cafea cât pentru toată săptămâna. Dar pentru noi înseamnă să ne punem la masă cu stiloul în mână și să bifăm traseul evenimentelor prin Cartierul Creativ. Iată unde vom fi noi săptămâna aceasta:

Luni, de la ora 20:00, vecinii de la Linotip ne așteaptă la spectacolul „2 femei”. O co-producție alături de Centrul Național al Dansului București care va prezenta traseul vieții tuturor femeilor. De la perioada copilăriei și inocența dominantă, la obstacolele maturității și încercările pe care societatea le creează. Este un spectacol pentru cele care vor să se regăsească și care vor să privească realitatea printr-un filtru al clarității.

Marți, de la ora 19:00, Cartierul Creativ va avea noi vecini pentru că cei de la Sneaker Industry își deschid primul magazin pe Strada Luterană 2. Vă așteaptă în noua locație cu sneakers cu cele mai nonconformiste modele, bere Zăganu special fabricată pentru cei de la SNKRIND și… multe altele. Drop by.

Miercuri, de la ora 19:00, ne strângem la Sheida Coffee & Stories, la primul Atelier în Cartier, pentru a afla povestea teinei și a cofeinei spusă de echipa Kofi Ti și pentru a degusta din cămara plină cu ceaiuri a celor de la Sheida. Intrarea este gratuită, iar dacă vrei să faci o faptă bună, poți dona un ceai în așteptare oamenilor în nevoie din Cartier.

Joi ne întâlnim pe Strada Constantin Esarcu 1-3 la o nouă ediție Portobello Stradale, „Que Sera, Sera!”. Accesul se face pe bază de brațară pe care o puteți obține scriindu-le la adresa: office@portobello.ro . Mai multe detalii în eveniment și, uitați-vă grijile acasă. Ce va fi, va fi!

Vineri intrăm în atmosfera de weekend și ascultăm Concertul Regal Caritabil la Ateneul Român. Prezenți pe scena ateneului vor fi tenorul Teodor Ilincăi, soprana Cellia Costea, alături de Orchestra Română de Tineret dirijată de Gabriel Bebeșelea.

Enjoy your creative week!

Alte noutati