5 din Cartier: 20-24 ianuarie 2019

Iată-ne la începutul unei noi săptămâni în Cartier, și, cum vineri este ziua „Micii Uniri”, cu toții ne facem planuri pentru weekend-ul prelungit, dar până vineri, iată unde ne vedem săptămâna aceasta:

Luni dăm o fugă la Mobius Gallery pentru a vedea expoziția lui Adi Tudose „Fragil”. Fotografiile artistului imortalizează momente din viața zilnică a trecătorilor, gândurile acestora continuându-se în fiecare instantaneu. Expoziția poate fi vizitată până pe 1 februarie 2020.

Marți ne vedem la Librăria Humanitas Cișmigiu pentru lansarea romanului „Și se auzeau greierii” scris de Corina Sabău. << „Și se auzeau greierii” e un roman scurt, puternic, cu o temă necruțătoare: avorturile clandestine dinainte de Revoluția din 1989 și consecințele lor cumplite asupra existenței individuale. >>. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, printr-o rezervare a locului pe Eventbook.

Miercuri urcăm la Mezanin pentru lansarea cărții „Horia Creangă. O monografie”. La eveniment vă așteaptă cartea, un vin bun, și echipa proiectului, inclusiv doi dintre autori – profesorii Ana Maria Zahariade și Nicolae Lascu.

Joi ne delectăm cu un performance de poezie și muzică la Green Hours jazz&theatre-café. „Puseu de iubire”, de Carmen Manuela Măcelaru, prezintă un spectacol în care diverse versuri despre iubire prind viață, impersonate de căre Simona Popescu.

Vineri intrăm în atmosfera de weekend cu zâmbetul pe buze, urmărind spectacolul „Hai. zâmbește!” organizat de către Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Piesa prezită actori de seamă ai teatrului românesc, dar vă lăsăm să-i descoperiți singuri în seara spectacolului. Bilete găsiți pe site-ul teatrului.

Ne vedem prin Cartier!

Alte noutati