5 din Cartier: 2-6 martie 2020

Luna martie începe cu câteva raze de soare sfioase, dar nu vă descurajați. Noi am întrebat toți vecinii, și iată 5 evenimente din Cartier pe care să nu le pierdeți din vedere săptămâna aceasta:

Luni ne întâlnim cu babele tinere, de data aceasta, la Green Hours jazz & theatre-café, de la ora 20:00. Vom fi acompaniați de către vocile Andrei Maria, Martei Popovici și Mariei Simandi, chitara Ancăi Sîrbu și a Laviniei Iancu, vioara Andrei Ștefan, basul Laurei Benedek și ritmurile Alinei Trifu la percuție. Bilete găsiți aici.

Marți ne servim cu pâine și vin, pentru suflet, și ne dăm întâlnire pe strada Brezoianu 3 pentru a serba trei ani de vecinătate cu cei de la Pâine și Vin. De la 17:00, ne vedem acolo!

Miercuri profităm de „miercurea gratuită la MNAR” și vizităm Muzeul Național de Artă al României, precum și muzeele satelit: Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul K.H. Zambaccian și Muzeul Theodor Pallady.

Joi ne creionăm noi amintiri la lansarea cărții lui Alexandru Ciorănescu „Amintiri fără memorie”, la Librăria Humanitas Cișmigiu, ora 19:00. De asemenea, la eveniment vom avea ocazia de a-i asculta și pe Andrei Pleșu, Mircea Anghelescu și Lavinia Spandonide. Intrarea este gratuită pentru toate mințile curioase.

Vineri ne pregătim de weekend cu un Pop-up Party Printoteca la J’ai Bistrot București. De la ora 21:00, Sabina va prelua pupitrul de DJ și ne va invita la dans și la un pahar de vin. Ne vedem acolo!

Săptămână creativă să aveți!

Alte noutati