5 din Cartier: 13-17 ianuarie 2020

La fiecare început de săptămână alocăm 5 minute din timpul nostru și ne gândim la 5 lucruri de făcut în fiecare zi, după birou. Iată ce recomandăm noi la mijloc de ianuarie:

Luni ne aflăm „Între lumi” la expoziția lui Eugen Bratfanof de la Galateca. Până pe data de 8 februarie putem viziona peste 30 de lucrări de-ale artistului create în perioada 1984-2019.

Marți, la Green Hours, Marta Popovici, Bogdan Tănase și Lucas Contreras revin în formulă de trio pentru a interpreta compoziții proprii, muzica braziliană sau cântece din The Great American Songbook.

Miercuri sărbătorim Ziua Culturii Naționale, și unde altundeva să o sărbătorim, dacă nu la Muzeul Național al Literaturii Române. Începând cu ora 11:00, și până la ora 21:00, vom putea participa la „Gala tinerilor scriitori ”, la un recital de poezie și muzică, și chiar la expoziția-documentară Eminescu – 170. Mai multe detalii despre programul întregii zile aici.

Joi ne încântăm auzul în cadrul recitalului de chitară clasică „Samba do Bucharest” organizat de Universitatea Națională de Muzică București. Repertoriul va fi format din lucrările de doctorat ale lui Bogdan Cioceanu și ale Mădălinei Petre.

Tot pe paliera muzicală, vineri ne întâlnim la Londophone pentru un concert al argentinianului José Almar. Prin intermediul muzicii sale vom face cunoștință cu tango-ul argentinian, accente blânde de jazz și balade tradiționale.

See you in the hood!

Alte noutati