5 din Cartier: 11-15 noiembrie 2019

Începem săptămâna din Cartier cu expoziții, spectacole de teatru și seri literare. Ce altceva ți-ai mai dori de la un Cartier Creativ? Haideți să vedem cele 5 recomandări ale acestei săptămâni:

Luni ne strângem cu mic, cu mare la ARTHUB pentru a viziona spectacolul imersiv SalvationKit. „1.SalvationKit se întâmplă în Bucureștiul dintr-un viitor apropiat când publicul venit la un spectacol de teatru supraviețuiește unui cutremur devastator ale cărui consecințe catastrofice devin din ce în ce mai clare. Actrița care susținea one woman show-ul întrerupt de cutremur și bărbatul venit să-i paraziteze spectacolul, un aparent extremist, încearcă să organizeze supraviețuitorii atunci când apare vestea că posibili salvatori sunt pe drum.”

Spectacolul poate fi urmărit și în zilele de 12 și 13 noiembrie, tot la ARTHUB, tot de la ora 19:07.

Marți ne îndreptăm atenția către Teatrul Excelsior București pentru spectacolul Împăratul Muștelor, unde opera literară este transformată și adaptată zilelor noastre, încurajând spectatorul să ofere mai multă atenție limitei fragile dintre joc și realitate și să reflecteze asupra „insulei” din fiecare dintre noi.

Bilete puteți găsi aici.

Miercuri sărbătorim Ziua Dramaturgiei Românești în cadrul Muzeului Național al Literaturii Române, între orele 10:00-19:00. O zi plină de expoziții despre lumea lui Caragiale, la sediul din Calea Griviței 64-66; scene din opera caragialiană găzduite de Teatrul Dramaturgilor Români, sediul MNLR din Nicolae Crețulescu și Teatrul de Comedie.

Ne vedem la muzeu. „Așa este? Așa este.”- Două loturi

Joi, împătimiții de advertising, comunicare și marketing se strâng la Mezanin pentru MentorFEST. Evenimentul marchează cea de-a 3-a ediție a programului MentorIAA și invită tinerii curioși la o întâlnire cu viitorii lor membri și seniori din marketing și advertising.

Luați-vă biletele de aici.

Vineri, de la ora 19:00, are loc vernisajul expoziției Oanei Ionel The secret stories of Danube River, la galeria Galateca. Proiectul include o selecție din picturile recente ale artistei și sintetizează la nivel vizual prin lucrări precum : „Câmpuri morfice”, „Istoriile din Ada Kaleh”, „Granița ca invitație” sau „Danubian Limes” diverse aspecte conceptuale pe care Oana Ionel le abordează în cercetarea sa artistică.

Ne vedem prin Cartier!

Alte noutati